Sinds de samenwerking met JustPadel, januari 2022, is Tennisschool Gijs naast het tennis ook de partij voor al uw padel trainingen. Om de samenwerking kracht bij te zetten en uniformiteit uit te stralen zal Tennisschool Gijs op de verenigingen als JustTennis verder gaan. Uiteraard geld dat wij naast het tennis en ook het padel wij ook nog steeds het prestatieve tennis op de kaart zetten.

Dit blijft onder de naam van Tennisschool Gijs doorgaan. En ook voor het seizoen 2022/2023 zijn wij als organisatie weer KNLTB gecertificeerd. Dit betekent dat we als organisatie voldoen aan de eisen van de tennisbond om in de regio jeugdspelers om te leiden tot de nationale top.

Uiteraard zullen JustTennis en Tennisschool Gijs een aantal activiteiten gezamenlijk organiseren om de clubspelers te laten proeven aan het beginnende prestatieve tennis. Mocht je meer informatie willen over prestatief tennis, de gecertificeerde opleiding of een proeftraining willen volgen op dit niveau stuur dan een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en wij zullen er voor zorgen dat er zo snel mogelijk contact met u wordt opgenomen.

Prestatief Tennis Sinds de samenwerking met JustPadel, januari 2022, is Tennisschool Gijs naast het tennis ook de partij voor al uw padel trainingen. Om de samenwerking kracht bij te zetten en uniformiteit uit te stralen zal Tennisschool Gijs op de verenigingen als JustTennis verder gaan. Uiteraard geld dat wij naast het tennis en ook het padel wij ook nog steeds het prestatieve tennis op de kaart zetten. Dit blijft onder de naam Ambition Tennis Academy doorgaan. En ook voor het seizoen 2022/2023 zijn wij als organisatie weer KNLTB gecertificeerd. Dit betekent dat we als organisatie voldoen aan de eisen van de tennisbond om in de regio jeugdspelers om te leiden tot de nationale top. Uiteraard zullen JustTennis en Ambition Tennis Academy een aantal activiteiten gezamenlijk organiseren om de clubspelers te laten proeven aan het beginnende prestatieve tennis. Mocht je meer informatie willen over prestatief tennis, de gecertificeerde opleiding of een proeftraining willen volgen op dit niveau stuur dan een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Dan zal er zo snel als mogelijk contact met je worden opgenomen.