JustTennis & JustPadel heeft als doel gesteld ‘Tennis en Padel op de kaart te zetten’. Vanuit onze opleidingen en ervaring hebben wij veel kennis en kunde op het gebied van tennis en padel en op het gebied van het organiseren van trainingen en activiteiten. Wij streven ernaar om iedereen een best mogelijke ervaring te bieden op het gebied van tennis en of padel.

Wij willen het tennis en padel meer op de kaart zetten door ons op drie belangrijkste pijlers te richten binnen de verenigingen. De vrijwilligers, de leden en de trainer(s).

Allereerst zorgen wij ervoor dat de vrijwilligers worden ontzorgd waarbij wij alle werkzaamheden en risico’s van de vereniging overnemen.

Voor de leden richten we ons tijdens onze trainingen en activiteiten op ‘spelplezier en spelontwikkeling’. Deze combinatie van beleving en ontwikkeling draagt bij aan het werven en het behouden van leden.

Als laatste hebben wij voor onze trainers zeer goede voorwaarden en deskundige begeleiding, dit zorgt ervoor dat JustTennis & JustPadel en haar verenigingen een gewilde werkplek zijn. De begeleiding bestaat uit individuele coaching, interne bijscholingen en KNLTB PO opleidingen.

Door vanuit onze visie de daaruit vloeiende kernwaarden richting de vereniging, de leden en de trainers over te dragen, vergroten wij daarmee het bestaansrecht van de tennis- en de padel sport/verenigingen en zetten we ‘Tennis en Padel op de kaart’. Concreet betekent dit voor uw vereniging dat wij instaat zijn om een trainer te leveren welke bij ons in dienst is. Alle arbeidsrechtelijke risico's liggen bij de organisatie. De trainer kan naast het verzorgen van de lessen ook verschillende taken op zich nemen zoals het begeleiden en organiseren van activiteiten. Als professionele organisatie kunnen wij de volledige inschrijfprocedure met het betalingsverkeer van de vereniging overnemen waarbij wij alle randzaken voor onze rekening nemen zoals de ballen een trainingshulpmiddelen. Verder verzorgen wij in samenwerking met de verenigingen ook al het Alles-in-één concept voor de jeugd. De jeugdleden zijn dan lid en in het lidmaatschap zitten dan de trainingen, competitie en activiteiten verwerkt. De jeugd zit dan ook echt op tennis of padel!

Benieuwd wat wij voor uw vereniging kunnen beteken? neem vrijblijvend contact met ons op via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Tenniscup Regio Tilburg De Tenniscup is een initiatief van JustTennis in samenwerking met tennisverenigingen in de regio Tilburg.  Ieder jaar zal LTC De Hoge Heide, HTC De Ypelaer, TC Tilburg en TC Gilze host zijn van een speeldag. Daarnaast organiseren we één indoorspeeldag bij Club Pellikaan.Het doel van de Tenniscup is een gezellige tennisdag voor kinderen te organiseren waarin ze op speelse wijze wedstrijdervaring opdoen.Naast wedstrijden zijn er deze dag leuke goodies voor iedereen, hebben we uitdagende challenges zoals wie de meeste ballen op zijn racket kan leggen én mag iets lekkers natuurlijk niet ontbreken.De Tenniscup gaat niet om de winst, maar juist sportiviteit wordt beloond. Daarvoor hebben wij sportiviteitswisselbekers!   Voor wie? De tenniscup is voor kinderen tot en met 13 jaar die tennist in rood, oranje en groen. Het maakt niet uit bij welke tennisvereniging je lid bent! Inschrijven De inschrijving loopt via de tennisbond. Zodra de inschrijving voor een speeldag open is zullen wij de link achter de vereniging plaatsen. TC Tilburg zondag 18 juni; Inschrijflink! TC Gilze zondag 5 november; Inschrijflink!    Speelformat Iedereen die meedoet aan de Tenniscup is verzekerd van het spelen van tenminste drie wedstrijden. We spelen enkelspel en als de mogelijkheid het toe laat dan ook dubbelspel.Tussendoor hebben wij ranja voor de kinderen klaarstaan en kunnen ze deelnemen aan uitdagende challenge's.Je kan je inschrijven rood, oranje of groen. Deze categorien zijn verdeeld in '1' (gevorderd) of '2' (beginnend). Contact Heb je vragen over de Tenniscup kun je de toernooileiding bereiken via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Inschrijven Klik op de volgende link om je in te schrijven voor deze toernooi'tjes.KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN