Tenniscup Regio Tilburg

De Tenniscup is een initiatief van Tennisschool Gijs in samenwerking met tennisverenigingen in de regio Tilburg. 

Ieder jaar zal TC Tilburg, LTC de Hoge Heide, Sla Raak Oisterwijk, MTV Stokeind en TC Gilze host zijn van een speeldag. Daarnaast organiseren we één indoorspeeldag bij Club Pellikaan.
Het doel van de Tenniscup is een gezellige tennisdag voor kinderen te organiseren waarin ze op speelse wijze wedstrijdervaring opdoen.
Naast wedstrijden zijn er deze dag leuke goodies voor iedereen, hebben we uitdagende challenges zoals wie de meeste ballen op zijn racket kan leggen én mag iets lekkers natuurlijk niet ontbreken.
De Tenniscup gaat niet om de winst, maar juist sportiviteit wordt beloond. Daarvoor hebben wij sportiviteitswisselbekers!  

Voor wie?

De tenniscup is voor kinderen tot en met 13 jaar die tennist in rood, oranje en groen. Het maakt niet uit bij welke tennisvereniging je lid bent!

Tenniscup 1

Inschrijven

De inschrijving loopt via de tennisbond. Zodra de inschrijving voor een speeldag open is zullen wij de link achter de vereniging plaatsen.


Club Pellikaan Goirle
LTC de Hoge Heide
HTC de Ypelaer
TC Tilburg
TC Gilze
MTV Stokeind

 

Speelformat

Iedereen die meedoet aan de Tenniscup is verzekerd van het spelen van tenminste drie wedstrijden. We spelen enkelspel en als de mogelijkheid het toe laat dan ook dubbelspel.
Tussendoor hebben wij ranja voor de kinderen klaarstaan en kunnen ze deelnemen aan uitdagende challenge's.
Je kan je inschrijven rood, oranje of groen. Deze categorien zijn verdeeld in '1' (gevorderd) of '2' (beginnend).

Contact

Heb je vragen over de Tenniscup kun je de toernooileiding bereiken via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Flyer Tenniscup 1